Träningspass i kalmar

Idag blev det ett träningspass i R-måla, vilken hund jag har. Förra gången vi var hos Annelie så var vi på ett fält och skulle träna Gozzi, men det som hände var nästan inget. Gozzi nosade lite försiktigt och när jag menar försöktigt så är det väldigt försiktigt. Men till saken hör att jag inte förstod vad som hände just den gången eftertsom GOzzi oftast kör på i 190 och så bara nosa, nosa, sakta, sakta????? Den nya Gozzi??? Men så var inte fallet eftersom jag var och körde ett pass på ängen igår och då var det inte bara nosa sakta, nosa sakta. Tillbaka till fältet i R-måla, samma denna gången, nosa nosa, sakta sakta. Vad är det som händer? Jag tror att det är vildsvinen som strosat runt på fältet, pappa trodde det var en fasan som legat och vilat sig. Jag tror på vildsvinen. Han övervägde varje steg han tog, lyfte tassen sakta upp och sakta ner igen.


Nosa, nosa, sakta, sakta.......

Har du något svar?

:-))

Träningspass

Idag så har Gozzi och jag passat på att träna lite. Först tog vi ett pass i parken bland hundar och lekande barn. Lite kontaktövningar är ju aldrig fel att träna. Hur som helst så gick det jättebra och med högburet huvud trippade han runt för att visa upp sig. På em tog vi och körde ett pass i hästhagen, bland harspår och lortar. Han sökte så noga och fint. I morgon ska vi till Kalmar för att passa W och det brukar vara mycket uppskattat av både hund och barn.
Lite nya bilder ska det bli också, det lovar jag.

:-))

Hundbebisar

Va många små hundbebisar man kan se nu.  Såg en liten liten valp av något slag idag på morgonen då jag var ute med Gozzi. Kan inte fatta hur små en del valpar är. Gozzi är ju för rolig, han tror att alla små hundar är kaniner.

Lilla Tindra som busar

Någon gång i framtiden ska jag ha en hund till. Men inte nu.

Kram kram

HUNDLIV NR 4

Om ni vill se en snygg hund så kan ni köpa tidningen Hundliv nr 4, för där i är Gozzi med på tre ställen. Min kompis Tina blev tillfrågad från tidningen om de fick använda några av hennes bilder. Jättekul, tycker jag. Först trodde jag att Tina skickat in en bild på Gozzi och att det var så det hade gått till. När jag sedan fick tag i tidningen så var han först på en liten bild på framsidan sedan en liten bild till inne i tidningen och så en halvsida på ett annat uppslag. Repotaget handlade om hundens muskler, kondition, smidighet, välmående. Mycket bra läsning. Det var så kul med Gozzis bild, under står det "Muskelknutte?", där handlade repotaget om att bygga muskler och hur du ska ta reda på hur utvecklade din hunds muskler är idag.
Tina hade även bilder Tilly och Tillyvalp.

Tack Tina!
:-))


Vilken underbar hund jag har

Har varit hos Annelie idag och fixat med staket. Gozzi springer runt och kollar läget, luktar lite på katterna, kollar vad hästarna har för sig och naturligtvis ser till så att W inte hittar på något bus. Något som W gillar är Gozzis vattenskål, det inte Gozzi hinner dricka upp är borta på en blinkning. Det är så lätt att ta med Gozzi var man än ska, han är lätt att ha inne, springer inte runt utan ligger och kopplar av där man (nästan) har lagt honom. Kommer när man ropar på honom då man är ute. Ligger lugnt i bilen utan gnäll tills man är framme.
En toppen hund är vad det är.


Ligger och vänta på att vi fikat färdigt

:-))

Höst promenad i parken

Varje morgon då jag går i parken möter jag en äldre herre som är ute med sin lilla hund som är 11 år. Idag såg jag att han kollade efter oss då jag kom gående från andra sidan. Alltid när han får syn på oss så gör de sig ärende åt vårt håll även om han inte har som avsikt att gå ditåt från början.  Så pratar vi lite om ditt och datt, mest om väder och vind, så går vi vidare. Vi brukar också möta en dam med en arg lite spets, fattar inte hur en liten hund kan dra så pass. Hon vill inte stanna och prata utan nästa håller koll på oss så att hon kan ta ett annat håll. Mycket hundar är det, många ställen att skvätta på för Gozzi och många tikar att kolla på, samt en del hanar att bli sur på.


Blir man sugen, Eller?

:-))


Mera bilder från Öland


Gozzinosen är alltid redo


Affe nosar harspår


Mamma Ella och sonen Affe passar på att springa av sig lite


SnyggGozzi


Affe sprang så fort att Gozzi inte hängde med

När vi kom upp till Öland igen så nosade Gozzi runt för att se om inte syrran var kvar. Hoppas det inte dröjer så länge innan vi ses igen.

:-)

RSS 2.0