Musgömma

Idag hände en mycket rolig sak. Jag skrattade så jag höll på att tappa andan. Skulle bara gå en snabbrunda med Gozzi när vi var på Öland. Jag gick längs med vägen och kollade på lite blommor som växte i diket. Gozzi rycker till i kopplet och vill över på andra sidan. Jag ser en liten musunge komma kilande. Gozzi börjar nosa på den och musungen vill springa och gömma sig under hans tassar. Gozzi hoppar runt som om han gick på glödande kol. Musungen springer runt till tass efter tass. Till slut är Gozzi uppe i luften med alla tassarna. Det var det roligaste jag sett på länge. Knasiga Gozzi, jag kan snart skriva en serie om honom. Det skulle ju inte vara så svårt att komma på ett passande namn i alla fall. Knass Gozzis vardag.

:-))


Blåbärsskogen

Gozzi har fullt upp i blåbärsskogen, passa W, kissa på alla träd, leta pinnar, kolla vad matte gör och så se om det finns några vilda djur.


Gozzi i blåbärsriset
Imorgon ska vi tillbaka till skogen för att leta pinnar och busa med W.
:-))

Fina vovven

Den här vovven var också och tittade på forboll i fredags, Gozzi hade lite att spana på.


Lite lik Gozzi men lång ifrån lika snygg

:-))


Tilllybus med bad

Åkte en sväng till Tina för att vi skulle ta lite fina bilder på Gozzi. Men så kom vi på att vi skulle köra upp till sjön för att se om vi kunde få till lite bilder med vattenbakgrund. Mitt uppe i allt så började Gozi bada och så blev det en blöt hund och så blev det två blöta hundar. Gozzi simmade som en tok med Tilly efter sig. Men han var så glad över att få träffa sin bästaste vän, det var länge sedan de busade tillsammans. Nu ligger han och sover helt slut efter allt bus och kvällspromenaden.


Får jag leka nu?


Man blir törstig när man leker "springlekar" med Tilly.


Tilly simtränar Gozzi.

Tack tina för hjälpen med fotograferingen.
:-))Kloklipp

Då var det dax för kloklipp igen. Jag är så glad varje gång som jag klipper klorna och att det är så lätt. Han bara står där och lyfter en tass i taget. Jag kan pilla och hålla på hur länge jag vill utan protest.
Nu har vi varit ute och gått i 1½ timme, mött massor av hundar utan ett enda utfall. Kan det vara för att han är matt efter magåkomman. Hoppas att det beror på att han inte håller på med sådant längre.

;-))


Nu är Gozzi piggare igen

Efter ett par dagar med en magåkomma som visar sig ur både mun och rumpa, så är Gozzi nu på bättringsväg. W´s majsvällning gör susen i en risig mage. Nu är han nog mera vädersjuk än magsjuk, så därför är det bra att jag jobbar tre nätter så att han kan vila upp sig innan träningen drar igång.


Tack för vällingen, W.


Lika bra att ligga lågt när man är risig i magen.

Sov gott!
:-)

FoppaGozzi

Gozzi har fått nya skor.


Onödigt att slita på sina egna tassar när det finns mjuka sköna foppa.

Sandbad

Gozzi är killen som ställer upp på allt hyss som familjen kommer på.
När vi var på Böda så kom ju naturligtvis mina härliga ungdomar på att man kan göra en sandGozzi och om man ska göra en sandGozzi så är det några saker man måste ha. En strand med sand och så en Gozzi.


Gozzi tyckte det var svalt och skönt i sandenÖland

I torsdag åkte Gozzi och jag till Öland för att träffa Brutus. Det blev inte så mycket lek på torsdagen, men oj vad det busades på fredagen. Trevliga Brutusfamiljen hade varit i Köpingsvik och handlat goda fikat som vi smaskade på innan de drog vidare mot sitt hem.


Gozzi vill leka med Brutus


....passa dig din stora lurveboll.


Så måste man vila lite me

Hoppas resan hem gick bra och att vi ses igen nästa år.

:-))


Som det kan bli

Igår var vi på fotboll, först gick matte och jag en runda för att jag skulle få kissa av mig. När vi kom tillbaka var alla där. Min tjejkompis "sian" som matte kallar syan. Men syan var också där och så han som delar ut godis till Triongrabbarna, jag har aldrig smakat men de springer som galna efteråt. Ja, många var dom som kollade på boll, matte hade Nikon med sig för hon skulle ta lite bilder på Dennis.Nu undrar ni varför mattes väska hänger där, jag skulle visa hur duktig jag är. Matte säger "pissa" på min väska och jag gör det...... mycket lätt tänkte jag och skulle visa hur duktig jag kan vara..... MEN matte sa inte "pissa" HON sa "passa" min väska. Så fel det kan bli. Därför hänger väskan där. Jag har hört den dumpa runt i tvättmaskinen hela morgonen. Men en sak är säker, den luktar mycket bättre nu än innan jag pissade på den.


Vilken jobbig kväll jag har haft. Ni ska bara veta hur hårt det är att vara W-vakt. Inte nog med att jag har blivit runtsläpad i mitt koppel, han har blaskat med mitt vatten.


Snälla.... kan jag få smaka lite?

       

Nu har matte kokat välling och jag får vila mig lite medans w sover och samlar nya krafter tills i morgon.

:-]

Färdig latatNu kan jag inte ligga här och se vacker ut längre, nu måste jag ut i arbetslivet. Hårda dagar väntar, passa W i kväll och i morgon. Det gäller att ha ögonen öppna och vara på hugget för han har världens kortaste ben med mest spring i.
Så ska jag träffa systersonen som säkert ligger och dreglar på min gosiga sovplats på Öland. Systersonen heter Brutus, vill ni veta varför? Hans svans var bruten då han föddes så de kapade av en litet bit, men han är inte mindre glad för det. Han viftar på så det står det härliga till. Så jag säger bara det "grabbar" längden har ingen betydelse bara man har ett gott humör.


Men, han var ju här nyss!!!!

Vi hörs!
:-))

Mattefritt

Gozzi har haft det lungt och skönt utan sin matte i två dagar. Ingen träning bara lata dagar. Men nu så är jag hemma igen och då blir det andra bullar, slut på slappandet. Ja vi har nog inte tagit så hårt på träningen idag eftersom jag jobbat i natt och kom hem sent, men en långrunda har vi hunnit med.

:-))

RSS 2.0