Vill ni veta en sak?

:-))

Buspojkarna

Här kommer lite bilder från Öland på våra fina Munsterländer.

Annica och Gozzi

Affe och Gozzi

Hur söt kan man vara?

Mycket bus blir det när grabbarna är igång. I morgon så ska Gozzis syster tävla på Öland. Så nu håller vi våra tummar och tassar för att det ska gå bra.

:-))


Vilket hundliv

Igår kom Annica och Yngve, Gozzis uppfödare till mig på Öland. Med sig hade de Ella, gozzis syster och så Ellas son Affe. En kompis till A o Y var också med och han hade då med sig ett kullsyskon till Affe som heter Aiko. Gozzi blev jätteglad över att se syrran Ella, men när systersönerna hoppade ur sina bilar blev det fart på Gozzikillen. Han bröstade upp sig och visade var skåpet skulle stå. Idag var vi och tränad hundarna nere vid Mellösa strand, Gozzi och Ella som är vana och gamla i gemet, fixade allt som vi begärde av dem. Men med lite träning så är Aiko och Affe snart lika duktiga som Gozzi och Ella.


Aiko


Affe


Gozzi


Aiko och Affe bröstade lite mot varandra också

Imorgon åker Gozzi och jag tillbaka till hundar och hundfolket på Öland. Jag var tvungen att åka till k-krona för att gå på några möten tis och onsdag. Mera träning, promenader, bus och mycket hundsnack blir det när vi återvänder till flocken.

Vov vov :-))

Träningspass i parkmiljö

Idag när jag kom hem från jobbet så gick jag en runda med Gozzi i morgonsolen. Karlskrona var bara så vackert en stad bara kan bli som ligger så nära vattnet. Efter en kall natt så var alla fåglar ivriga att få upp temperaturen, de jagade och busade runt på nästan den spegelblanka vattenytan. När vi kom fram till parken blev det ett träningspass. Men när jag fotograferade blommor fick Gozzi sitta fast i en lyktstolpe. Man vet ju aldrig:-)

Jag tog det säkra före det osäkra medan Nikon och jag fotograferade i parken.

När Emmie kommer från sitt möta väntas en långpromenad i det vackra vädret. Gozzi längtar och längtar.

Voff voff :-))


Morgonfotografering

När jag kom hem från jobbet idag så gick Gozzi och jag till sjön för att fotografera. En helt otroligt vacker september morgon. Gozzi tittade på hoppande laxöringar och morgontrötta fåglar medan jag kröp runt för att fota lite.:-)

Barnvakt

Matte och jag passar barn. Det är roligt, då är det alltid någon som har tid för lite gos eller bus.
När jag var på fotboll i söndags så fick jag syn på denna bruden, men det blev inget lek bara titta lite.Söt va?

Canutten

Annica som är uppfödare till Gozzi har varit i Norge och träffat Norges vackraste Grosser M, Canutten som är pappa till Gozzi. Annica skickade en liten bild, det ser helt underbart ut. Jag hade inte haft något emot att få sitta där och kollat ut över vidderna.

Grosser kramar till er i Norge
:-))

RSS 2.0