Så söt man kan vara

Gozzis uppfödare Annica har lagt upp en bild på Gozzi på sin blogg då han var tre veckor, kunde inte låta bli att lägga ut den här. Jag hoppas att jag kan få förmånen någon gång i framtiden att bli ägare till en liten valp igen.


En lite sötnos som blivit en stor och vacker Gozzi

:-)

Snöbusarna

När matte hade jobbat klart i helgen så drog vi till W, efter frukost så gick matte och la sig, men ja hade turen att få en långpromenad med hela W-familjen. Vilken härlig promenad på över två timmar. Gissa om jag var trött när vi kom hem. Eftersom vi skulle sova över så blev det en härlig skogsrunda dagen efter. Det är så rolig at busa med W, han hittar alltid på en massa kuliga saker.


Vi är bästisar!


Hämta bollen är jättekul.

:-)

:-)

Ölandsträning

Efter en skön natt i stugan på Öland steg Gozzi och jag upp tidigt för att träna. Är det något ställe som Gozzi gillar så är det öland. Här finns allt på liten yta. Dagens träning gick mycket bra, jag en nöjd skrivande matte sitter nu och njuter av en kopp te och delger er vår härliga upplevelse bland harar, solsken och uppletande av rådjursklöv utan blod. Som belöning fick Gozzi springa tokrundor och det uppskattar en tokGozzi.


TokGozzi blir tokgalen när han får springa fritt


Den som söker han finner

Det är nästan så man blir sugen på att lägga in om semester och ta några veckor på Öland, med hundträning, avkoppling och låååååååååååååååååååååååååååååååångpromenader.

:-)

Nu är det besvisat

Tog en liten runda på ängen hemma hos mor och far idag i solskenet. Laddade med Nikon, hund och favoritleksaken. Skulle ta lite fina bilder som kan vara bra att ha när man ska skicka in bilder till olika ställen där man vill visa upp sin Grosser Munsterlänader. Tur man har egen blogg för på något annat ställe skulle inte dagens Gozzibilderna passa.
Hur knäpp får en hund bli?

:-)

Solskensbus

Åkte hem till Tina en sväng för att Gozzi skulle få busa lite och jag skulle få rasta Nikon.
Gott fika hann vi också med.


Gäller att se upp


Kan vara vänner också


Tokhund!


Skuttmonster


Snygg-Gozzi

:-)

Grosser Munsterländer valpar

Ellas små valpar är nu 6 dygn.Gosa med mamma är mysigt

:-)

RSS 2.0