Härliga skogen

Nu är Gozzi mycket bättre och han äter upp sin mat utan matning. Idag har W och jag gått en härlig runda i skogen och Gozzi fick springa lös. Gissa om han var lycklig.


Mina godingar

I morgon mjukstartar vi med träningen

:-))

Bättringsväg

Idag har Gozzi druckit en hel dl majsvälling själv, får nog se det som om att han är på bättringsväg. Jobbigt när de små liven är sjuka. Men det är konstigt så stark den här rasen är, det krävs nog mycket för att de ska bli utslagna. Om Gozzi blir bättre under natten så blir det en sväng till Öland i morgon.

:-))

Sjuk hund

Att ha en sjuk hund är nästan som ha en sjuk bebis. Just nu så håller jag på att mata min matvägrande hund. Han har åter igen haft ett skov med kräkningar, nu har han fått behålla det lilla som jag matat i honom. Det blir inga längre promenader utan bara så pass att han kan uträtta sina behov. Det jobbiga är att man inte vet vad det beror på, men vi tror att det är något han ätit eftersom han har otroligt känslig mage. Nu har jag fått order om att han inte får äta något annat än sin skonkost. Jag brukar ju vara noga med att inte ge honom något men det är ju inte alltid som man ser vad han stoppar i munnen. Så nu håller vi tummarna att han återhämta sig så att vi kan ta långpromenader igen.


Snart så är det full fart igen

:-))

Livet är sååååååååååååå orättvist

Det ska firas och glammas idag, men jag får stanna hemma. Fattar ni!!!! de ska äta och dricka gott, hemligheter ska få komma ur sina så gömmor.  Men jag!!!!! ska stanna hemma. Här har man farit runt i halva Sverige för att kolla på boll. Men när det ska firas, ska man stanna hemma. Just nu smider jag mina planer, ska nog halta, hosta, kräkas, yla, snora, matvägra, sätta på grannens blandras tik och tugga sönder mattes skor.


Jag krusar då ingen

:=\

Från arkivet

Hittade en bild på Gozzi i mitt lilla arkiv som Åke gjorde till mig för några år sedan, tycker den är så fin och den säger så mycket om Gozzi.Idag har det hänt hur mycket som helst. Det har inte varit Gozzis dag kan man säga. På morgon promenden så råkade det gå en skadad fågel framför oss och Gozzi tyckte att det bästa hade varit att avsluta fåglens lidande, men det tyckte inte Gozzis matte. Så vi gick därifrån, lite svårt att gå med en kopplad hund på två ben. Inte nog med detta, det fanns massor av kaniner i parken och detta gjorde att Gozzi inte hade tid att uträtta sina behov.
Medan jag var på möte så satt Gozzi i bilen och väntade på sin långpromenad han blivit lovad. Långpromenade gav många tillfälle till träning som gick lysande. Men när vi nästan var hemma så sprang en katt ut mitt framför en bil, Gozzi axade från noll till hundra, bilen panikbromsade för katten, jag fick stopp på Gozzi  men råkade trampa honom på höger bakben. Gozzi pep till lite men satte sig ner. När vi sedan skulle gå där ifrån hoppade han på tre ben. Jag klämde och tryckte lite men han visade inget ömmande. Men han fortsatte hoppa på tre ben. Han la sig i korgen då vi kom hem och surade lite, men nu på kvällsrunda så var det "nästan" som vanligt igen. Det konstiga var att Gozzi brukar inte jaga katter, så vi får se om han gör om det igen med tanke på att han hade ju inte koll på att det var jag som trampade honom.
:-)

Gozzidröm

Gozzi ligger i korgen och morrar, springer och ger ifån sig konstiga läten. Jag tror att han är på Öland lekande med syrran och sen så lite harjakt.


Syster Ella, systersonen Affe och uppfödaren Annica

Gozzi och jag längtar till nästa gång vi kan ses

:-))

RSS 2.0