VÅRÅSEN´S XTRAFINA

Då var dagen här då Gozzis mamma Fina skulle lämna sin familj för att bli en ängel. Annica och Yngve fick bara ha henne tills lån den sista tiden då de vetat att Finas sjukdom bara kunde sluta med dödlig utgång. Men de fem veckor som de trodde att det skulle ta innan Fina lämnade oss har blivit många fler. Fina har hunnit med att vara på Öland, hon har seglat och varit ute på jakt med sin dotter och hon var så pigg att hon kunde bada och simma dagen innan hon fick somna in. Redan på morgon märkte A och Y att det var något som inte stod rätt till med Fina. De hade bestämt sedan tidigare att Fina själv fick visa när dagen var D. Yngve fick bära Fina till bilen, Hon vilade sitt huvud mot Y`s axel och Annica såg i Finas ögon att hon var tacksam att slippa lida. När de kom fram till Bagarmossen så fick Fina en avslappande spruta med lite sömnmedel i. Fina somnade sedan in i famnen på sin matte och husse som varit tryggheten i hela hennes liv.
Men Fina lever vidare i våra tankar och i våra Xtra Fina barn och barnbarn.


Fina håller på att slicka av vattnet på sin dotter Ella efter badet. Kortet är taget då jag var hos Annica o Yngve Maj 2009.

Fina hann bli 11 år och hon har fått en kull med valpar, tre tikar och tre hanar. I morgon är det fem år sedan de små liven kom till värden.

Jag skickar en kram till Familjen Åström och Gozzi skickar med en nospuss till sin syrra och om hon skulle tycka det blir tomt nu så är hon välkommen att busa med brossan.

Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0