Mina Vänner

Idag tänkte vi träna lite fältarbete på ängen, hade sett att kaninerna varit där och sprungit runt, så kan man ju alltid hoppas på att det ligger en fasan och trycker oxå. Vi laddade oss med kameraväskan och gav oss iväg. Men hur det var så blev jag lite sugen på att hälsa på min kompis Tina. Vi stegade glatt förbi hagen och fortsatte vägen fram, Gozzi blev glad för nu viste han att han skulle  få träffa sin kompis Tilly som är en Australian Shepherd. Gozzi och Tilly har varit vänner sedan valp tiden. När vi kom fram till Tina så fick hon besök av två av sina valpköpare med hundar.


kolla in på www.tillyhills.se för att se mera av Tilly
Det blev mycket bus och lite träning idag.

Wilma är en Welsh corgi cardigan. Hon gick mest sina egna rundor idag och kollade, tyckte nog att det var för mycket bus och spring på de andra hundarna.

Det var inte det lättaste att plåta hundar som springer som galningar men det blev en suddig bild på Gozzi och Smokey, den får duga så länge tills jag har tränat mera på att ta rörliga bilder.
När hundarna hade busat färdigt gick vi en runda, men Gozzi fick inte vara lösera för han muckade gräl med en av hanhundarna. Så det blev koppelrunda för hans del.

Kommentarer
Postat av: Tina

Tjusiga bilder.Men vad är det för en konstig hund som ligger i lövhögen med en svart påse på huvudet?

Wilmabilden är ju jättesöt!Kramar från Tina

2008-11-08 @ 20:20:39
URL: http://www.tillyhills.se
Postat av: Heléna

Ser ut som ni hade det trevligt innan vi kom och jagade upp läget;)

/Heléna och Chili

2008-11-09 @ 18:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0